İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu

Telefon : 0 216 6117249
Belgegeçer : 0 216 6119767
WEB https://itoortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Adem Yavuz Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No26 Ümraniye / İSTANBUL. OKULUMUZDA İLKOKUL ve ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR.
VİZYON : Kurumsallaşmış, markalaşmış, değer üreten ve ürettiği değerle çevresini şekillendiren bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Gücünü Milli ve Evrensel değerlerden alan, çağın gerektir-diği standartları yakalamış, yönünü daima ileriye çeviren, çevresini her yönden aydınlatan, toplumun dinamiklerini harekete geçirecek ve topyekün kalkınmaya katkı sağlayacak idealist nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 07:30 - 13:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okul servisimiz vardır.
Ulaşım : OKULUMUZDA İLKOKUL ve ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR. Ümraniye üzerinden Sancaktepe, Alemdağ ve Sultanbeyli istikametine giden tüm toplu taşıma araçlarının OSMANGAZİ durağı veya Çekmeköy Metrosunun İMAM HATİP LİSESİ durağında inilerek ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : İlçe Mahallesi.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZDA İLKOKUL ve ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR. Adem Yavuz Mh.´de bulunan okulumuz Alemdağ Caddesine 400 metre mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : OKULUMUZDA İLKOKUL ve ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR.